HOMENIEUWSFIRMAINRICHTINGENSERVICESCONTACT
  FIRMA
 
 

I.D.PROJECT is een alround contractor, reeds jaren actief in de hotel-, school- en zorgsector. In vele gevallen worden totaalprojecten aangeboden, maar ook deelleveringen en losse items maken deel uit van de collectie.

De beste prijs-kwaliteitverhouding is de ultieme doelstelling, dit zonder bepaalde segmenten uit te sluiten. De juiste oplossing voor elk probleem, comfort en duurzaamheid gecombineerd.

Een andere belangrijke activiteit zijn leveringen van specifiek gevraagde en aangepaste meubelen aan collectiviteiten. Een eigen ontwerpafdeling met jarenlange ervaring komt tot professionele oplossingen die onderhoudsvriendelijk en doordacht zijn.

Ervaring en know-how maken hier het verschil en kunnen in vele gevallen gerealiseerd worden door dochterbedrijven uit de groep.

Dienstverlening en service blijven een belangrijk onderdeel, als het gaat om het juiste advies of het delen van onze ruime ervaring, I.D.PROJECT staat garant voor efficiënte oplossingen waar dikwijls innovatie het verschil maakt.

Het op de hoogte zijn van de laatste materialen en trends is dan ook onze plicht. De hedendaagse invloeden komen voor tot in het kleinste detail van onze structuur!
Een team van mensen die dag in dag uit, geëngageerd, al hun energie in uw project gieten.
Uw project, door ons gerealiseerd.

Op deze manier werden reeds mooie referenties gerealiseerd. Enkele voorbeelden: onze samenwerking met de grootste Vlaamse Mutualiteiten, enkele grote contracten, afgesloten met Belgische Defensie, de inrichting van gerenommeerde hotels zoals Club Prins Albert te Brussel, Park Hotel te Knokke, Hotel De Nachtegaal (Golden Tulip) te Lisse, Hotel Cardiff te Oostende, Hotel Radisson te Brussel, Hotel Marriot te Brussel en vele anderen.

Hans Vandendriessche