HOMENIEUWSFIRMAINRICHTINGENSERVICESCONTACT
  HOME
 
 

I.D. PROJECT : Projectmeubelen & Concepten.

Het I.D. PROJECT– Team bestaat uit een groep mensen, die elk gespecialiseerd zijn in hun deel van het geheel.

Dit team, dat zijn diensten en producten op verschillende domeinen aanbiedt, is door zijn nauwe samenwerking steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen in de project- en meubelsector.

We zijn actief in de hotelbranche, in de zorgsector en in de schoolinrichting. De kennis van de specifieke producten en know-how in elk van deze domeinen zijn onze sterkte !

Elk heeft z’n bereik, regelmatige werkvergaderingen zorgen voor een enorme uitwisseling van gegevens... een echte verrijking van de geest !!’

‘Na een grondige behoeftenanalyse door onze commerciële mensen volgt een eerste presentatie van de mogelijke inkleuring van uw project. De ondersteuning van onze interieurspecialisten speelt hierin een belangrijke rol.

De calculatie, verwerking, en klassement van alle gegevens gebeurt in de ‘back-office’, het administratieve hart van de firma. Voor een quasi perfecte opvolging van productie- en transportplanning staat het logistieke team in.

Boekhouding en financiële dienst ronden de geldzaken af.
Een goed geoliede dienst-na-verkoop vangt eventuele foutjes in het ganse proces op. Op deze manier trachten wij voor elk project het beste van onszelf te geven.’

Het I.D.PROJECT-Team.