HOMENIEUWSFIRMAINRICHTINGENSERVICESCONTACT
 
HOTELCONCEPT HOTELSOUDERENZORGSCHOOLMEUBILAIR
 
 Een grondige analyse van de behoeften van de hotelier en zijn klanten, verwerking van al deze gegevens in een persoonlijk op maat gemaakt voorstel binnen uw budget, gekoppeld aan kwaliteit producten en een stipte levering met correcte plaatsing, dit is ons handelsmerk.

Hotelinrichting is meer dan enkel meubilair, vloerbekleding en gordijnen samenbrengen. Alle elementen samen moeten in relatie staan met elkaar en één sluitend geheel vormen dat het hotel en de kamers meerwaarde geeft en waar het voor de klant aangenaam vertoeven is.

Daarom dient bij de selectie van de diverse elementen wel overwogen rekening gehouden te worden met de behoefte van de hotelklant, het budget, de wensen van de opdracht-gever, de uitstraling van de elementen, onderhoudsvriende-lijkheid, duurzaamheid, reglementeringen, classificaties,...

Door zijn jarenlange ervaring weet I.D.PROJECT zijn knowhow, tendensen en behoeften van hotelier en klant om te zetten tot één geheel.

I.D.PROJECT biedt U een totaalconcept aan binnen één bedrijf , en dat betekent voor U zowel een grote besparing in tijd als in budget.

Onze specialisten begeleiden U van begin tot einde bij de realisatie van uw project en bij de keuze van het meubilair, boxsprings, matrassen, vloerbekleding, glas- en overgordijnen, muurbekledingen, bedrokken, bedspreien, dekbedden, hoofdkussens, minibars, safes,..

Van standaardkamer tot super de luxe, van eigentijds tot modern, wij geven vorm aan uw project.

Ook voor alle afzonderlijke elementen kan U bij ons terecht.

Wij komen bij U langs of U kan ook na afspraak, onze volledig ingerichte showroom te Bornem bezoeken samen met onze adviseur.

Heeft U plannen om in de nabije of verre toekomst hotelkamers te bouwen of te renoveren, dan is ID Project Uw geschikte partner in de realisatie van uw project.

Een vrijblijvende offerte en ontwerp zal U ongetwijfeld hiervan overtuigen.


 


  Referenties

 
HOTEL PLAATS